Verdibasert salg under og etter Covid-19

kr 0

Beskrivelse

Salgsprosessen ofte den viktigste bidragsyter til lønnsomhet og vekst. Uansett om du er gründer eller en veletablert bedrift. Produkter og tjenester må selges!

Detaljer for kurset

Varighet: 1,5 time
Gratis frokostseminar

Kursinnhold:

  • Verdibasert salg
  • Verdibasert prospektering – fra mulig kunde til kundeemne
  • Effektive kundemøter – fra kundeemne til kjøpende kunde
  • Digitale møter – tips og verktøy

Alle aspekter ved salg har forandret seg vesentlig mer innenfor de siste 10 år enn de foregående 100. Konkurransen blir stadig tøffere, og internasjonaliseringen øker. Digitalisering, og nå Covid-19, skaper helt nye forutsetninger for salgsarbeidet.

Utviklingen går stadig hurtigere i ett automatiseringskappløp som inkluderer kunstig intelligens og videre digitalisering. Covid-19 har fremskyndet prosessen med digitale salgsmøter. Det er åpenbart at vilkårene for salg har forandret seg og kommer til å forandre seg enda mer.

For å lykkes med salg i dag må du kunne utnytte de muligheter som teknologien gir deg, samtidig må du i alle kontaktpunkter med kunden være bevisst på hvordan du skaper verdi for kunden. Føler ikke kunden at du skaper verdi så har vedkomne ikke tid til å snake med deg, uansett om det er via telefon, ansikt til ansikt eller i nettbaserte møter. Nøkkelordet er verdibasert salg.

I dette kurset får du en innføring i verdibasert salg og hvordan du kan tilpasse din salgsprosess til dette. Videre vil du få nyttige tips og verktøy til effektive digitale møter.

Kurset levers som kombinert NETT/WEB-kurs og fungerer slik:

  • Før kurset:  Du mottar bekreftelse på kursplass ved bestilling. På kursdagen (noen timer før kursstart), eventuelt kvelden før kursdato, mottar du epost fra oss med A) link til nett/web-kursdelen via Teams, B) link til Dropbox-mappe med filer; kursmateriell, dokumentmaler med mer.  Dette er materiell vi skal bruke under kurset + litt faglig stoff du kan arbeide med, og lese deg opp på i ettertid når det passer best for deg.
  • Kursdagen:  Logg deg på webinar/nettkursdelen ved å benytte mottatt link for å delta de angitte timene for denne delen av kurset. Kursholder gjennomgår kursmateriell, foiler og annet aktuelt materiell. Det er lagt opp til noe interaktivitet og spørsmål fra deltakere underveis.
  • Etter nett/web-delen av kurset:  Bilder av «whiteboard» gjennomganger, eventuelle fasiter til oppgaver (litt avhengig av kurstype), samt andre hjelpemidler  mm som man gjennom kurset tar i bruk, lastes opp i Dropbox-mappen for kurset på slutten av kursdagen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.